Zwangerschapsyoga

 

In verband met de maatregelen vanwege het Coronavirus geef ik alleen individuele lessen zwangerschapsyoga.

 

Kracht en vertrouwen in je lichaam

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die is ontwikkeld om je te ondersteunen tijdens je zwangerschap en de bevalling. De lichaamshoudingen die je oefent zijn heel mild en respecteren je zwangere lichaam. Ze maken het lichaam “zacht en ontvankelijk” en voorkomen of verlichten zwangerschapskwaaltjes.

Ademtechnieken brengen je in contact met je innerlijke kracht en intuïtie: je leert ernaar te luisteren en erop te vertrouwen. Je leert weeën effectief op te vangen waardoor pijn hanteerbaar wordt.

Ontspanningsoefeningen helpen je je vol vertrouwen over te geven aan wat er gebeurt, waardoor de bevalling veelal sneller en gemakkelijker gaat.

Bij dit alles is, uiteraard, je innerlijke houding heel belangrijk. Je krijgt informatie over de bevalling en houdingen waarin je kunt bevallen. Je wordt geïnspireerd je bevalling te zien als een heel gewoon wonder.

Praktische informatie

Voor een goede voorbereiding op je bevalling is het aan te raden 10 lessen of meer te volgen. Volg je liever minder lessen, kies dan voor de cursus Zwangerschapsyoga COMPACT, waar de groepjes klein zijn en er veel aandacht is voor jouw persoonlijke behoeften.  Nadat je aangegeven hebt hoeveel lessen je wilt volgen tot 2 weken voor de uitgerekende datum krijg je een factuur die je voor de eerste les voldoet.

Jouw yogalessen vergoed?
Als je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat jouw yogalessen vergoed worden. AbhaYoga is aangesloten bij een beroepsvereniging en heeft een AGB-code waardoor veel verzekeraars de lessen vergoeden als je aanvullend verzekerd bent.

Gemiste lessen
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen (zie lesrooster). Lessen die vervallen vanwege ziekte van de docente hoeven niet te worden doorbetaald. Lessen die je als deelnemer door eigen oorzaak of keuze mist (ziekte, vakantie, werk etc.) worden wél doorberekend. Als je 10 lessen zwangerschapsyoga boekt mag je één les kosteloos verzuimen mits 14 dagen van te voren aangegeven. Deze les haal je aan het einde van je cursus in. Als je 11 of meer lessen boekt mag je 2 lessen doorschuiven.

 
Overige vragen
Antwoorden op veel gestelde vragen vind je hier. 

Lestijden en prijzen

Lestijden

Voorlopg is er alleen individuele zwangerschapsbegeleiding op basis van zwangerschapsyoga op afspraak.

 

 

 

 

 

Vakanties/ Geen les

 

 

Lesprijzen


Bij inschrijving van:
• 10 lessen: € 15,- per les
• Bij volgen van meer dan 11 lessen : € 13,50 per les
• Proefles € 10,-
• Éénmalig: Inschrijvingskosten € 15,-

 

 

Leslocaties

Centrum De Elleboog

Nieuw Schoonoord 1, 6881 TV Velp

Centrum De Elleboog

LET OP!! Ga via de hoofdingang aan de Hoofdstraat het gebouw in. Ga rechtsaf en neem aan het einde van de hal de gang rechtsaf. Aan het einde van de gang is de yogazaal.

LET OP!! Ga via de hoofdingang aan de Hoofdstraat het gebouw in. Ga rechtsaf en neem aan het einde van de hal de gang rechtsaf. Aan het einde van de gang is de yogazaal.

Koningin Emmaschool

Vietorstraat 2 6953 BR Dieren

Koning Emmaschool

LET OP!! Gebruik de ingang aan de Prinsenstraat

06 371 98 167