Zwangerschapsyoga Compact

Tijdens de zwangerschap staat alles in het teken van de komst van jullie kindje. Zwangerschapsyoga  is niet zweverig, maar concreet, down-to-earth.

Abha

Korte voorbereiding op de bevalling

In de cursus Zwangerschapsyoga Compact ligt de nadruk vooral op de mentale voorbereiding op de bevalling. Zwangerschapsyoga Compact bereidt je in korte tijd intensief voor op de bevalling. Het verschil met de reguliere Zwangerschapsyoga is dat je je hier minder bezighoudt met lichaamsoefeningen.

De cursus is speciaal bedoeld voor de periode waarin je in je zwangerschapsverlof zit. Je leven is dan in rustiger vaarwater gekomen en je kunt je volledig op de aanstaande bevalling richten. De lessen zijn overdag.

Door de combinatie van informatie, ademoefeningen en ontspanning, krijg je voldoende voorbereiding om de bevalling met vertrouwen tegemoet te gaan.

Praktische informatie

Zwangerschapsyoga “Compact” kan zowel los, als in aanvulling op de reguliere cursus gedaan worden. De prijs per les van één uur is € 25,=. De groepjes zijn altijd erg klein (2 à 4 personen) en er is dus veel aandacht voor jou persoonlijk en wat jij nodig hebt.

Deze lessen kun je gedurende je zwangerschapsverlof volgen. Dat kan 1 maal per week een les zijn of twee maal per week een les. De Zwangerschapsyoga Compact wordt in De Steeg aangeboden op woensdagmiddag.

Jouw yogalessen vergoed?
Als je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat jouw yogalessen vergoed worden. AbhaYoga is aangesloten bij een beroepsvereniging en heeft een AGB-code waardoor veel verzekeraars de lessen vergoeden als je aanvullend verzekerd bent.

Gemiste lessen
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen (zie lesrooster). Lessen die vervallen vanwege ziekte van de docente hoeven niet te worden doorbetaald. Lessen die je als deelnemer door eigen oorzaak of keuze mist (ziekte, vakantie, werk etc.) worden wél doorberekend.

 
Overige vragen
Antwoorden op veel gestelde vragen vind je hier. 

Lestijden en prijzen

Lestijden

Op afspraak

Lesprijzen

Op afspraak

Vakanties/ Geen les

 

Leslocaties

AbhaYoga

Ursula van Raesfeltlaan 26, 6994 BC, De Steeg

AbhaYoga

LET OP!! Ga via de hoofdingang aan de Hoofdstraat het gebouw in. Ga rechtsaf en neem aan het einde van de hal de gang rechtsaf. Aan het einde van de gang is de yogazaal.

Loop voor het huis links de oprit in. De praktijkruimte bevindt zich achter het huis.

06 371 98 167