Yoga

Bij yoga gaat het om aandacht hebben voor de bewegingen die je maakt en voor jouw manier van ademen en denken. Het is een ontdekkingsreis in jezelf.

Abha

Rust en ontspanning

Je kunt bij AbhaYoga ook terecht als je niet zwanger bent. Op dinsdagavond in Dieren, op woensdagavond in Velp. AbhaYoga organiseert ook periodieke meditatiecursussen.

Door drukte, stress en de vele prikkels die je dagelijks te verwerken krijgt, houd je veel spanning vast in het lichaam en in het denken. Door yoga te gaan volgen heb je in ieder geval één uurtje in de week waarin je werkt aan het bewust worden en loslaten van spanningen. Energie gaat weer stromen en je voelt je na de les een ander mens.

Voor iedereen toegankelijk
Bij yoga gaat het om aandacht hebben voor de bewegingen die je maakt en voor jouw manier van ademen en denken. Yoga is bewust worden. Het is een ontdekkingsreis in jezelf. Dat je er fit en blij van wordt is mooi meegenomen! Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt op je eigen niveau meedoen. En: je kunt op elk moment instromen. 

Ontspanning en meditatie

Het dagelijks leven doet een groot beroep op ons denken, alertheid en concentratie. Soms is daarbij de werkdruk zo hoog dat heel het lichaam verkrampt. Het kost tijd die verkramping los te laten. Tijd die we onszelf niet geven. Laat staan dat we nog toekomen aan een diepe ontspanning. Diepe ontspanning maakt dat het lichaam en de geest zich kan herstellen en vatbaar wordt voor nieuwe inspiratie. In deze lessen doen we lichte oefeningen om spanning af te voeren. Je leert een aantal ademoefeningen die je helpen om in een diepe ontspanning te komen en je voor te bereiden op meditatie.

Deze lessen kosten €12,50 per les. €120 voor 10 lessen.
Donderdagavond van 20:15-21:30 in De Steeg.

Meer de diepte in? Volg de cursus Mahayoga. Daarin draag ik mijn 40 jaar lange ervaring aan jou over.

Lestijden en prijzen

Lestijden

Dinsdagavond – Dieren
20:15 tot 21:30 uur.

Woensdagavond – Velp
19:00 tot 20:15 uur.

Donderdagavond – De Steeg (ontspanning & meditatie)
20:15 tot 21:30 uur.

Prijzen

€ 110,- voor 10 lessen.

Lessen die vervallen vanwege ziekte o.i.d. van de docente hoeven niet te worden doorbetaald. Lessen die de deelnemer door eigen oorzaak of keuze mist (ziekte, vakantie, werk etc.) worden wel doorberekend.

De lessen Ontspanning & meditatie in De Steeg op donderdagavond kosten €12,50 per les. €120 voor 10 lessen.

Een proefles volgen kan, je betaalt daarvoor ook de normale leskosten.

Leslocaties

Centrum De Elleboog

Nieuw Schoonoord 1, 6881 TV Velp

Centrum De Elleboog

LET OP!! Ga via de hoofdingang aan de Hoofdstraat het gebouw in. Ga rechtsaf en neem aan het einde van de hal de gang rechtsaf. Aan het einde van de gang is de yogazaal.

LET OP!! Ga via de hoofdingang aan de Hoofdstraat het gebouw in. Ga rechtsaf en neem aan het einde van de hal de gang rechtsaf. Aan het einde van de gang is de yogazaal.

Koningin Emmaschool

Vietorstraat 2 6953 BR Dieren

Koning Emmaschool

LET OP!! Gebruik de ingang aan de Prinsenstraat

Gebruik de ingang aan de Prinsenstraat. Aan de kopse kant kun je naar binnen. De yogales is in de gymzaal.

06 371 98 167