Yoga

Bij yoga gaat het om aandacht hebben voor je houding en de bewegingen die je maakt. Voor jouw manier van ademen en denken. Het is een ontdekkingsreis in jezelf.

Abha

Rust en ontspanning

Voor iedereen toegankelijk

Bij yoga gaat het om aandacht hebben voor je houding en de bewegingen die je maakt.  Yoga is bewust worden. Het is een ontdekkingsreis in jezelf. In de yogalessen bouwen we de houdingen op vanuit een natuurlijke alignment. Met de combinatie van uitlijning van de yogahouding, ademondersteuning, concentratie en intentie breng je de aanwezige energie in beweging. Dat maakt dat je je na de les fit en blij voelt. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die ervaring hebben met yoga. Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen maar wel de bereidheid hebben om yoga op een dieper niveau te willen ervaren. 

Lestijden en prijzen

Lestijden

Maandagavond – De Steeg (Parkhuis)
19:00 tot 20:00 uur
20:15 tot 21:15 uur.

 

Prijzen

€ 100,- voor 10 lessen.

Lessen die vervallen vanwege ziekte o.i.d. van de docente hoeven niet te worden doorbetaald. Lessen die de deelnemer door eigen oorzaak of keuze mist (ziekte, vakantie, werk etc.) worden wel doorberekend.

Een proefles volgen kan, je betaalt daarvoor ook de normale leskosten.

Leslocatie

Parkhuis De Steeg

Parkweg 5, De Steeg

Centrum De Elleboog

LET OP!! Ga via de hoofdingang aan de Hoofdstraat het gebouw in. Ga rechtsaf en neem aan het einde van de hal de gang rechtsaf. Aan het einde van de gang is de yogazaal.

06 371 98 167