Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt met zwangerschapsyoga beginnen na de derde maand van je zwangerschap. ‘Zwangerschapsyoga compact’ is speciaal bedoeld voor diegenen die pas tijdens hun zwangerschapsverlof met yoga kunnen beginnen. Babymassage is toegankelijk voor baby’s vanaf 8 weken. Bij al mijn overige, doorlopende, lessen kun je altijd aansluiten. De cursussen hebben vaak een startdatum. Later instromen is in overleg soms mogelijk.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je telefonisch aanmelden op het nummer: 026 – 495 56 75, of via het contactformulier dat je op de cursuspagina kunt vinden. Natuurlijk mag je me ook een e-mail sturen op contact@abhayoga.nl Je kunt in veel gevallen een proefles volgen.

Wat kost het?

De kosten verschillen per les of cursus. Kijk op de betreffende pagina voor de precieze kosten. Proeflessen zijn € 10,-  voor gewone yoga en zwangerschapsyoga. Voor zwangerschapsyoga compact betaal je € 15,-

Lessen die vervallen vanwege ziekte van de docente hoeven niet te worden betaald. Als je tot 10 lessen volgt, mag je één les kosteloos missen, bij 11 lessen of meer mag je twee lessen kosteloos missen. In beide gevallen mits twee weken van te voren aangegeven.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Kies voor gemakkelijk zittende kleding, zoals een joggingbroek en een T-shirt. Neem ook een sweater mee om afkoelen aan het einde van de les te voorkomen. Draag liever geen zwarte kleding, maar een lichtere kleur, zodat ik beter jouw adembeweging kan volgen. Neem ook een badlaken, plaid of slaapzak mee.

Moet ik mijn eigen matje meenemen naar de les?

Nee, dat is niet nodig, er zijn op alle locaties yogamatten en zitkussens aanwezig.

Wat eet ik voor de les?

Ik adviseer je om ruim twee uur voor de les te eten. Het is niet fijn om met een volle maag de oefeningen te doen. Bovendien vraagt jouw spijsverteringsproces dan te veel energie. Misschien heeft jouw lichaam nog wel een  klein hapje nodig voor de les, neem dan wat fruit.

Mag ik drinken tijdens de les?

Het is beter om tijdens de les niet te drinken. Ik zorg ervoor dat er na de les een kopje thee klaarstaat. Drinken is goed om afvalstoffen die vrijkomen sneller af te voeren. Drink altijd 1 ½ liter tot 2 liter vocht (water en/of kruidenthee) per dag. Drink ook na de les genoeg.

Mag mijn partner meekomen naar de zwangerschapsyoga?

Nee, je partner kan niet mee naar de reguliere zwangerschapsyoga. Iedere maand is er een partneravond. Klik hier voor meer informatie.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepen yoga en zwangerschapsyoga bestaan uit maximaal 12 personen. De meditatiegroepen uit maximaal 8 deelnemers.

06 371 98 167